Adanaspor'un sembolü Tevriz Dura (Dede) toprağa verildi

Adanaspor'un sembolü Tevriz Dura (Dede) toprağa verildi
Adanaspor'un sembolü Tevriz Dura (Dede) toprağa verildi

Adanaspor Kulübü Derneği Başkanı Tevriz Dura (Dede) göz yaşları içerisinde toprağa verildi.

IMG_6559.JPG

Turuncu-Beyazlı kulübün tarihinde önemli bir yere sahip olan Başkan Dura için ilk tören Sular Yolu'ndaki eski Adanaspor kulübü önünde yapıldı. Burada eski Başkanlardan Ali Hikmet Gülfil günün önemine hitaben Dede ile ilgili bir konuşma yaptı. Adanaspor Kulübü önündeki törene yüzlerce taraftar katıldı. Merhum Tevriz Dura için ikinci tören Asri Mezarlık'ta yapıldı. Cenaze namazının ardından Dede sevenlerinin göz yaşları arasında defin edildi.

IMG_6581.JPG

Öte yandan cenaze törenine Adanaspor Kulübü eski Başkanlarından Şevki Adalı, eski Teknik Direktörler Ercan Albay, Eyüp Arın, Ahmet Ziya Yüce, Ziya Barcı, eski futbolcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Adana Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Kızıl, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, ASGD Adana Şube Başkanı Mustafa Boz, TSYD Adana Şube eski Başkanı Kurtul Çakın, Adanaspor kulübünün eski güreşçisi ve Seyhan Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Başçı, Askf Adana Şube yöneticileri ile Türkiye Antrenörler Derneği Başkanı Mehmet Sümer, taraftar dernekleri, Demirspor Kulübü taraftarları da katıldılar. 

SPORTÜRKADANA olarak merhum Tevriz Dura (Dede) ağabeyimize Allah'tan rahmet, Dura ailesine ve Adanaspor camiasına sabırlar diliyoruz.