Adana 1954 FK Başkanı Kutlu:Zeydan Başkan bize güç veriyor

Adana 1954 FK Başkanı Kutlu:Zeydan Başkan bize güç veriyor
Adana 1954 FK Başkanı Kutlu:Zeydan Başkan bize güç veriyor

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, ligin 9.haftasında Muharrem Gülergin Stadında konuk ettiği Silifke Belediye’yi 2-0 yenerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.
Kerem ve Ahmet’in golleri ile galibiyete ulaşan Turuncu-Beyazlı ekipte, hakemin bitiş düdüğü sonrasında büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmayı izlemeye gelen binlerce futbolsever, Silifke Belediye engelini kayıpsız geçen Adana 1954FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcularını alkışladılar.
‘SİZLERLE GURUR DUYUYORUM’
Karşılaşmanın bitiş düdüğü sonrasında soyunma odasına giderek teknik kadro ve futbolcularını tebrik eden halkın takımı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, “Sizlerle gurur duyuyorum” dedi. Başkan Kutlu, maçı izlemeye gelerek kendilerine tam destek veren taraftarlarına ve Adana’ya gelerek yanlarında olan ünlü yorumcu Sinan Engin’e teşekkür etti.
KARALAR VE ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR
Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, karşılaşmayı izlemeye gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a teşekkür etti ve “Halkın başkanı, halkın takımı ile buluştu. Başkan Karalar bize güç veriyor. Her zaman yanımızda olan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a'da teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içerisindeyiz. Halkın takımı, sokağın sesiyiz” diye konuştu.
‘BÜYÜK BİR HEYECAN YAŞADIK’
Taraftarların isteğini kırmayarak İstanbul’dan karşılaşmayı izlemeye gelen Başkan Yardımcısı ve Sanayici Bülent Tığ, büyük bir heyecan yaşadıklarını belirterek, “Biz büyük bir aileyiz. Başkanımız Menderes Kutlu ile büyük işler başarıyoruz. Tek eksiğimiz 3.futbol ligi. Bu hedefe ulaşmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.