Adana 1954 FK Silifke maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Adana 1954 FK Silifke maçının hazırlıklarını sürdürüyor
Adana 1954 FK Silifke maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Bölgesel Amatör Lig 7.grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, ligin 9.haftasında Pazar günü saat 14.00'de Muharrem Gülergin Stadında konuk edeceği Silifke Belediye maçına kilitlendi. Geride bıraktığımız hafta deplasmanda Homurlu 1951 Spor'u 2-0 yenerek moral kazanan Turuncu-Beyazlı ekip, her şeyiyle Silifke Belediye maçına hazırlanıyor.
Halkın takımı Adana 1954 FK'nın Başkan Yardımcısı Soner Dönmez ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eren, ligde şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüdüklerini belirtirken tek hedeflerinin Silifke Belediye maçını da kazanmak olduğunu söylediler.
Başkan Yardımcısı Dönmez ile Yönetim Kurulu Üyesi Eren, taraftarları ile daha güçlü olduklarını ifade ederek şunları söylediler: "Kaplanlar grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverler yanımızda görmek istiyoruz. Birlik ve bütünlük içerisinde şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu'nun önderliğinde lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Halkın takımıyız. Sokağın sesiyiz. Caddeler sizin, sokaklar bizim olsun. Kulüp olarak iyi bir yolda ilerliyoruz. Şampiyonluk için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz."