Adana 1954 FK'da yeni hedef Silifke Belediye

Adana 1954 FK'da yeni hedef Silifke Belediye
Adana 1954 FK'da yeni hedef Silifke Belediye

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden halkın takımı Adana 1954 FK, deplasmanda Kerem ile İsmail’in golleri ile Homurlu 1951 Spor’u 2-0 yenerek liderliğini devam ettirdi. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, ligde istikrarlı sonuçlara imza atan teknik kadro ve futbolcularını kutladılar. Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, her zaman yanlarında olan taraftarlarına da teşekkür ettiler.
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular, Homurlu 1951 Spor galibiyeti sonrasında yemekte bir araya geldiler. Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcuları ile sohbet ettiler. Deplasmanda Homurlu 1951 Spor’u yenerek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştıklarını dile getiren Başkan Menderes Kutlu,”Takım olarak engelleri bir bir aşarak 3.lige koşuyoruz” dedi.
ŞİMDİ SIRA SİLİFKE BELEDİYE’DE
Turuncu-Beyazlı ekip, ligin 9. haftasında Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında oynayacağı Silifke Belediye maçını düşünmeye başladı. Tecrübeli teknik adam Ercan Albay, takımını en iyi şekilde bu maça motive etmeye çalışacak. Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, Silifke Belediye maçını taraftarlarının büyük destekleri ile kazanacaklarına inandıklarını ve her daim teknik kadro ve futbolcularının yanında olacaklarını dile getirdiler.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Halkın takımı Adana 1954 FK Başkanvekili, Başkan Yardımcıları Umut Polat ve Yusuf Yıldız, takım olarak şampiyonluğa kenetlendiklerini ifade ederek, “Biz büyük bir aileyiz. Homurlu 1951 maçında ortaya konulan futbol ve galibiyet bizleri memnun etti. Bu başarımızı ileriki maçlarda da sürdüreceğiz. En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında oynayacağımız Silifke Belediye maçını düşünüyoruz” şeklinde konuştular.