Adanalı Veteran Hentbolcüler Urla'ya hazırlanıyor

Adanalı Veteran Hentbolcüler Urla'ya hazırlanıyor
Adanalı Veteran Hentbolcüler Urla'ya hazırlanıyor

Adanalı Veteran Hentbolcular; İzmir’in Urla İlçesi’nde 23/26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan VETERANLAR HENTBOL TURNUVASI’na iddialı hazırlandıklarını söyleyen, Kafile Başkanı ve Antrenör Kazım Tekin, “Urla’dan kupayla döneceğiz” dedi.

85d1f69d-7c70-47a6-ad3a-d01d7bc15be2.jpg

Tekin; 1976 yılından bu yana Federasyon Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sporcu, Hakem ve Antrenörlerin bir İl merkezinde buluşarak, hem hasret giderdiklerini hem de gösteri maçları yaptıklarını, bunun yanı sıra Gala Yemeği ve Çevre Gezileriyle de etkinliği güçlendirdiklerini kaydetti.

Tekin, Veteranlar Hentbol Turnuvası’nın bu kez Hentbol Federasyonu Veteranlar Kurulu tarafından düzenlendiğini belirterek, “Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç başta olmak üzere; Veteranlar Kurulu Başkanı Ayten Altun ve Şükrü Özhan ile Veteranlar Platformu Başkanı Ahmet Türe’ye şükran borçluyuz” dedi.

1889553b-58fe-4dc4-8fb2-5a5384becbd1.jpg

Turnuvaya +45 yaş olarak katılacaklarını belirten Kazım Tekin; “Büyük çoğunluğu Deplasmanlı Ligde uzun yıllar Çukobirlikspor forması giyen, benim de öğrencilerim olan sporcularla bu turnuvaya katılacağız. Gittiğimiz İllerde vali, belediye başkanı veya kaymakam, yerel yöneticiler bizlere büyük destek veriyor” diye konuştu.

Bu arada Çukobirlikspor Kulübü eski sporcularından, iş insanı Murat Uzel’in girişimleriyle Efe Ayakkabıcılık Şirketi New Balanca’nın katkılarıyla 25 Veteran Hentbolcuya lisanslı Adana Demirspor forması dağıtıldı.

Turnuvanın hazırlıklarını sürdüren Adana Veteran Hentbolculara; Merkez Hakem Kurulu Üyesi Kamil Dikici, antrenman sonrası tatlı dağıttı.

057b2303-1ed0-4d2d-82d9-85ba6947b0f6.jpg

25 KİŞİLİK KAFİLEDE KİMLER BULUNUYOR;

Urla’ya gidecek olan Veteran Hentbolcular Kafilesi’nin başkanlığını Kazım Tekin yaparken; kafilede şu sporcular yer alacak:

Cafer Esendemir, Mehmet Bilbek, Şükrü Özhan, İbrahim Şentürk, Kamil Dikici, Mahmut Kızıltan, Yunus Ürün, Mehmet Ali Binen, Tunç Üçdağ, Erhan Ongun, Nesihi Çakar, Atilla Güneş, Hüsnü Çakırgil, Özcan Unutkanlar, Metin Muhacir, Osman Metin Yavuz, Murat Uzel, Ferhat Çakırgil, Kenan Karaer, Ramazan Şanıvar, Muhittin İbiş, Hüseyin Kumaşbaş, Osman Yağmur ve Cengiz Felah

TURNUVAYA KİMLER KATILIYOR?

Bu arada turnuvaya 8 erkek ve 7 kadın takımı katılıyor.

Katılan takımlar şunlar:

ERKEKLER: Samsun, Trabzon, Zonguldak, Adana, İzmir Mithatpaşa, İzmir Karabağlar, İstanbul Alman Lisesi Veteranlar…

KADINLAR: İstanbul, Trabzon, Aliağa, Sakarya, Muğla ve İzmir…

8fe16d30-1464-4a8b-a3fd-64d1f6e463d3.jpg