Tolgahan Acar:Taraftarlarımızı Silifke maçına bekliyoruz

Tolgahan Acar:Taraftarlarımızı Silifke maçına bekliyoruz
Tolgahan Acar:Taraftarlarımızı Silifke maçına bekliyoruz

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta lider durumda bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, ligin 9.haftasında Pazar günü saat 14.00’da Muharrem Gülergin Stadında karşılaşacağı Silifke Belediye maçından galibiyet hedefliyor.
Turuncu-Beyazlı ekibin tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanı Tolgahan Acar, takım olarak her şeyleri ile Silifke Belediye maçına hazırlandıklarını söyledi. Taraftarlarının büyük destekleri ile bu maçı kazanacaklarına inandıklarını dile getiren Tolgahan Acar,”Ligde hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Menderes Kutlu, yönetim kurulumuza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Takımlarına gönül veren taraftarlarına seslenen tecrübeli file bekçisi ve takım kaptanı Tolgahan Acar, “Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında buluşalım. Takımımıza yakışır bir sonuç alacağız. Hakemin bitiş düdüğüyle hep birlikte galibiyetin sevincini doyasıya yaşayacağız. Şampiyonluk için engelleri bir bir aşıyoruz. İnançlı ve kararlıyız. Takımımızı layık olduğu 3.futbol ligine taşıyacağız” şeklinde konuştu.