Ceyhan'da Bisikletçilerden tarihe sürüş

Ceyhan'da Bisikletçilerden tarihe sürüş
Ceyhan'da Bisikletçilerden tarihe sürüş

Sosyal ve sportif belediyecilikte örnek bir model oluşturan Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte bisikletçiler tarihe pedal çevirdi.
Sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in girişimleriyle gerçekleşen etkinlikte, bisiklet tutkunları, kent meydanından tarihi Yılan Kale’ye kadar heyecanla pedal çevirdi. Bisikletçilerin çayını, çorbasını eksik etmeyen, enerji çantası da hediye eden Başkan Hülya Erdem, Yılan Kale’de çevre temizliği yapan bisikletçilere ayrıca teşekkür etti.
Ceyhan’ın her noktasındaki hemşehrileri için farklı etkinlikler düzenlediklerine dikkat çeken Başkan Erdem, “Ceyhanımızı, Ceyhanlımızı seviyoruz. Her mevsime özel sosyal sorumluluk projelerimizle halkımızın tamamına dokunmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve yaşlılarımızın yanındayız. Ailem olarak bildiğim tüm Ceyhanlı hemşehrilerimizi mutlu edebilmek için tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.
Ceyhan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılacak Yılankale’ye pedal çeviren bisikletçiler için burada bir de konser verildi.