Emre Gönlüşen Belgeselinin İlk Gösterimi İstanbul’da Yapıldı

Emre Gönlüşen Belgeselinin İlk Gösterimi İstanbul’da Yapıldı
Emre Gönlüşen Belgeselinin İlk Gösterimi İstanbul’da Yapıldı

Seyhan Belediyesinin yapımcılığını üstlendiği Merhum Emre Gönlüşen'in hayatının anlatıldığı belgeselin ilk gösterimi İstanbul’da gerçekleşti. Fişekhane Ana Salon'da yapılan gösterime basın, spor, iş, sanat camiasının önemli isimlerinin yanıra Emre Gönlüşen'in abisi Tolga Gönlüşen ile Turuncu-beyazlı renklere gönül veren taraftarlar da katıldı.
 
BAŞKAN AKAY “ AMACIMIZ EMRE’NİN KISA YAŞAMINI UZATMAK UNUTULMAMASINI SAĞLAMAKTI”
İki yıl önce amansız hastalığa yenik düşerek yaşama veda eden Adanalı spor spikeri Emre Gönlüşen’in hayatının ele alındığı belgeselin gösteriminde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Hepimiz bu akşam duygusal bir an yaşamaktayız. Emre hepimiz için farklı bir insandı. Mesleğinde de çok başarılı bir isimdi. Böyle bir yapıtı yapmamız ailesini ve kendisini yakından tanımamıza bağlı değil. Amacımız, kısa yaşamını uzatmak unutulmamasını sağlamaktı. Belgeseldeki görüşler ne kadar iyi bir insan olduğunun yanı sıra mesleğine olan bağlılığını ortaya koymakta.” dedi.
 
İKİNCİ GÖSTERİM ADANA’DA YAPILACAK
Başkan Akay, “ Bizler her alanda herkesle iyi geçinen nitelikli, sevilen ve sayılan isimlerle bir arada olmamız gerekiyor. Emre’de bu isimlerden bir tanesiydi. Umuyorum ki, toplumumuz daima Emre gibilerle yüz yüze gelir ve içinde bulunduğu sıkıntıları ortadan kaldırır. Bu tür etkinliklerimiz değişik meslek dallarında belirlenecek  isimler ile devam edecek. Belgeselimizin ikinci gösterimini de Adana’da gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu anlamlı gecede bizlerle bir arada olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
GÖKHAN ABDİK “ EMRE GÖNLÜŞEN HERKESİN YÜREĞİNE DOKUNAN BİR MESLEKTAŞIMIZDI”
Emre Gönlüşen ile beraber görev yapan Spor Sipikeri Gökhan Abdik de, “ Bugünleri geçirmek hem ailesi hemde bizer için çok zor. Yaşarken de vefat ettikten sonra da tanıyan-tanımayanların yüreğine dokunan bir isim olmasının yanı sıra herkesin güzel düşünceler içerisinde bulunması bizlerin acısını hafifletmekte. Biz arkadaşları her maçı Emre için anlatıyoruz. Belgesel müthiş bir çalışma olmuş. Ortada çok iyi bir emek var. Emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
 
TOLGA GÖNLÜŞEN’DEN BAŞKAN AKAYA TEŞEKKÜR
Emre Gönlüşen’in ağabeyi Tolga Gönlüşen’de, “ Kardeşimin  vefatının acısını hala yaşamaktayız. Aramızdan hiç ayrılmamış gibi. Belgeselde yer alan isimlerin duyguları ve geceye olan katılım bizleri son derece mutlu etmiştir. Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere emek sarfeden herkese ailem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.