Adalet- Sen Adana Şube Başkanlığı"ndan anlamlı etkinlik

Adalet- Sen Adana Şube Başkanlığı"ndan anlamlı etkinlik
Adalet- Sen Adana Şube Başkanlığı"ndan anlamlı etkinlik

Adalet- Sen Adana Şube Başkanlığınca Hoca Ahmet Yesevi Otağında “Babalar Günü Sıra Gecesi” etkinliği düzenlendi.

Adana ve ilçe adliyelerinde görev yapan yargı personelinin yoğun katılımıyla yapılan sıra gecesinde yargı personeli bir nebze olsun iş yoğunluğundan ve adliyenin stresinden uzaklaşarak eğlendi. Gecede adliye yazı işleri müdürlerinden Levent Boyraz, Mustafa Kütük, Mehmet Güner ile Mehmet Harun Özdemir ve Cem Akarsu konuşma yaptı.

Levent Boyraz, babalar günü etkinliğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, tüm erkek personelin babalar gününü kutladı. Yine sözlerine devamla babaların görünmez kahramanı olan kadınları da unutmadıklarını, kadın yargı personeli içinde 23 Haziran 2022 tarihinde kadınlar gecesi düzenleyeceklerini söyledi.

Yazı işleri Müdürü Mustafa Kütük ise; Adalet Sen'in Adana’daki faaliyetleri hakkında bilgi vergi verdi. Kısa sürede sendikalarına büyük ilgi gösteren adliye personeline yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür eden Kütük, herkesin babalar gününü kutladı.

Sendika Baştemsilcisi Cem Akarsu da, adliyenin ve adliye çalışanlarının sıkıntılarını yakından takip ettiklerini, personelin her zaman yanında olacaklarını, çalışmalarına özveri ile devam edeceklerini söyledi. Temsilci Mehmet Harun Özdemir ise; tüm personelin babalar gününü kutlayarak, sendika olarak daha iyi yerlere geleceklerini belirtti.

Yazı işleri Müdürü Mehmet Güner ise; yargı personelinin zor şartlar altında büyük bir gayret ve özveri ile çalıştığını ifade ederek tüm yargı personelinin babalar gününü kutladı.

Gece geç saatlere kadar devam eden sıra gecesinde, yargı personeli eğlenceli vakitler geçirdi.