Adana Adliyesi Personeli “Yaza Merhaba Kahvaltısında” Buluştu

Adana Adliyesi Personeli “Yaza Merhaba Kahvaltısında” Buluştu
Adana Adliyesi Personeli “Yaza Merhaba Kahvaltısında” Buluştu

Adalet- Sen Adana Şubesi tarafından düzenlenen Yaza Merhaba Kahvaltısı, Adana Baro tesislerinde yargı personelinin büyük katılımı ile gerçekleştirildi. Kahvaltıya Adalet- Sen genel başkan yardımcıları Sayın Gökhan Özkan ve Sayın Talha Baysem’de iştirak etti. Adalet- Sen genel başkanı Sayın Niyaz Dülger’in yoğun programı nedeniyle katılamadığı kahvaltıya, telgraf göndererek tüm yargı personelinin bir arada oluşunu tebrik ettiğini, birlik beraberlik içerisinde nice başka organizasyonlarda buluşma temennisinde olduğunu iletti. 
 
Genel Başkan yardımcısı Gökhan Özkan ise yaptığı konuşmada, yargı hizmetleri sınıfının kurulması gerektiğinin önemini ve yargı personeline ünvan belirtmeksizin 3600 ek göstergenin verilmesinin gerekliliğini ifade etti.
 
Genel Başkan yardımcısı Talha Baysem ise; Adana adliyesi personelinin kangreni haline gelen servis sorunun çözümü noktasında yardımlarını esirgemeyen Büyükşehir belediyesi yetkililerine ve Adana Cumhuriyet Başsavcılığı yetkililerine teşekkürlerini iletti.
 
Program da konuşma yapan Adalet- Sen Adana baştemsilcisi Cem Akarsu ise; misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.
9ca5744f-82e8-42f4-8d85-ebe6ece64d91.jpg