YAZAR VE ASTROLOJİ UZMANI EMİNE GÜCEK OKURLARIYLA BULUŞTU

YAZAR VE ASTROLOJİ UZMANI EMİNE GÜCEK OKURLARIYLA BULUŞTU
YAZAR VE ASTROLOJİ UZMANI EMİNE GÜCEK OKURLARIYLA BULUŞTU

Araştırmacı Yazar ve Astroloji Uzmanı Emine Gücek’in Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa adını verdiği yeni kitabı okuyucularıyla buluştu.

Ünlü Yazar Emine Gücek üçüncü kitabı için düzenlediği kokteyl, söyleşi ve imza gününde okurlarıyla bir araya geldi. Yazarın merak uyandıran kitabına okuyucular büyük ilgi gösterdi. 

‘GNOSTİK ASTROLOJİ VE KOZMİK ŞİFA’YA BÜYÜK İLGİ

Kişisel ve kurumsal astrolojik danışmanlık alanında çalışan ve Türkiye’nin farklı illerinde astroloji, mitoloji konulu seminerler ve eğitimler veren ünlü yazar Emine Gücek, geçtiğimiz cumartesi Minerya Emine Gücek Akademi binasında yeni kitabını imzaladı. 

İlk iki kitabı Bitkiler Astroloji Mitoloji ve Tıbbi Astroloji büyük ilgi gören Emine Gücek’in Librum Yayınevinden çıkan yeni kitabı da merak uyandırdı. Raflarda yerini alır almaz yoğun talep ile karşılaşan kitabın imza günü de aynı ilgi ile karşılaştı.

“BİLİM VE TEFEKKÜRÜN AŞKINA ŞAHİT OLACAKLAR”

İmza gününde okuyucularıyla yakından ilgilenen ve sohbet eden Astroloji Uzmanı ve Araştırmacı Yazar Emine Gücek, kitaba gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Her kesimden okuyucunun bir araya geldiği gözlenen buluşmada konuşan Gücek, “Okurlarımızın yeni kitaba tahmin ettiğimden de yoğun olan ilgisi mutluluk verici. Bu kitapta okurlarımız gezegenler, yıldızlar ve insanların birbirleriyle o olağanüstü etkileşimini keşfedip bedenin ve ruhun bütünleşmesine şahit olacak. Minerallerden taşlara, elementlerden bitkilerin şifalı evrenine tanık olacak okuyucular asırların sırlarına, bilim ve tefekkürün aşkına şahitlik edecekler. Bu güzel günümüzde yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yazarın Gnostik Astroloji ve Kozmik Şifa isimli kitabı başta D&R ve Kitapsan olmak üzere tüm kitapçılarda ve dijital platformlardan satışa sunuldu.