Borsa Liseliler Derneği'nden 19 Mayıs kutlaması

Borsa Liseliler Derneği'nden 19 Mayıs kutlaması
Borsa Liseliler Derneği'nden 19 Mayıs kutlaması

Adana Borsa Lisesi Mezunları Derneği Kendine Yakışır Bir Şekilde 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı Kutladı.

Adana Borsa Lisesi, Adana'nın en eski okulları arasında yer almaktadır. Adem Sungurtekin'in başkanlığını halen devam ettirdiği, Borsa Lisesi Mezunları Derneği'de çok güzel şeylere imzalar atmaktadır. Son olarak, Borsa Liseli kültürünü, daima yaşatmak hevesinde olan dernek, ileri ki zamanlara aktarılmak üzere de çok yerinde şeyler yaparak, her kesimin takdirini topladığı bir etkinlikte, liselileri bir araya getirdi.

Yazar, Yönetmen, Senarist, Akademisyen Cengis T. Asiltürk Borsa Lisesi Mezunları Derneği Onur Konuğuydu

Dernek Borsa Lisesi eski ve yeni mezunlarını bir araya getirdiği gece de; Derneğin bu yıl ki 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı için düzenlemiş olduğu balonun, onur konuğu da, Borsa Lisesi Mezunu Yazar, Yönetmen, Senarist, Akademisyen Cengis T. Asiltürk'tü. Son yayınlanan kitabı 'Metropolis Hikayeleri' ni yayınlayan, Alternatif Yayıncılığın sahibi Oğuz Akçeşme'yle birlikte geldiği Adana'da, Yazar Cengis T. Asiltürk, Adana'da ki ilk imza günlerinden birini daha gerçekleştirmiş olduğu gecede, keyifli saatler yaşadı.

Sevilen Başkan Adem Sungurtekin'in göreve başladığında lk yaptığı şey; derneğin lokalini kullanılabilir hale getirmek oldu, sonrasında da , Sungurtekin öncülüğünde, çokça etkinliğe imza atan dernek, her geçen gün üye sayısını da artırarak, kendi kaliteli geçmişine layık şekilde hareketler etmektedir.

Dernek üyeleri, 19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı'nı kutladıkları gecede, çalınan birbirinden güzel şarkılara, eşleriyle birlikte yaptıkları danslarla eşlik ederek, ortamı daha da güzelleştirdiler.