Şampiyonlar madalyalarını Soner Çetin’den aldılar

Şampiyonlar madalyalarını Soner Çetin’den aldılar
Şampiyonlar madalyalarını Soner Çetin’den aldılar

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) tarafından düzenlenen Adana Okulları Yıldızlar Tenis İl Birinciliği sona erdi. Yapılan maçlar sonucunda erkeklerde Özel Adana Gündoğdu Ortaokulu, kızlarda Özel Adana Doğa Ortaokulu şampiyon oldu. Şampiyonlara kupa ve madalyalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin verdi.

28 Şubat 4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen maçlar sonrası Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübünde ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye giren okulların sporcularına kupa ve madalya verildi. 

Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm sporcuları ve hocalarını kutladı. Böyle bir şampiyona düzenlediği için ATDSK yönetimine teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Elbette oynanan maçlar sonucunda bir sıralama olacaktır. Ama ben tüm sporcularımızı kutluyorum. Çünkü burada kazanan kaybeden yok” ifadelerini kullandı.

Adana’nın artık iyi şeylerle gündeme geldiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Bunlardan biri de Türkiye’nin ilk ve tek karnavalı olan Portakal Çiçeği Karnavalıdır. Bu karnaval kapsamında çok önemli bir tenis turnuvası düzenlenecek. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından erkeklerde şampiyon olan Özel Gündoğdu Ortaokulu hoca ve öğrencilerine kupa ve madalyalarını verdi. 

Adana Tenis İl Temsilcisi Feridun Açan, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve ailelerin de katıldığı törende kupa ve madalya alan okullar şöyle:

Erkekler: Adana Özel Gündoğdu Ortaokulu, Özel Minecan Ortaokulu, Başkent Üniversitesi Özel Başkent Ortaokulu, TED Adana Koleji Özel Ortaokulu.

Kızlar: Özel Adana Doğa Ortaokulu, Vakıfbank Ortaokulu, Şehit Yılmaz Bozkurt Ortaokulu, Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu.

FM_j2mVXsAAvDqP.jpg