M1 ADANA AVM’DE ÇOCUKLAR VE AİLELER İÇİN YILDIZLAR ALTINDA SİNEMA KEYFİ

M1 ADANA AVM’DE ÇOCUKLAR VE AİLELER İÇİN YILDIZLAR ALTINDA SİNEMA KEYFİ
M1 ADANA AVM’DE ÇOCUKLAR VE AİLELER İÇİN YILDIZLAR ALTINDA SİNEMA KEYFİ

M1 Adana AVM’de 11 Haziran günü başlayan  Açıkhava Sinema Günleri ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor.

M1 Adana AVM’de  açık havada haziran ayı boyunca  sürecek olan “Yıldızlar Altında Sinema Keyfi”  kahkaha dolu, eğlenceli ,birbirinden keyifli ve nitelikli  filmlerle  her hafta Cumartesi-Pazar akşamları Adanalılar ile buluşuyor.

 Adana'nın en büyük ve en başarılı Alışveriş Merkezi M1 Adana AVM, Haziran ayı boyunca sürecek olan Açık Hava Sinema etkinlikleri ile Adana ve bölgenin sosyal yaşamına renk katmaya devam ediyor.

Bu yıl da   “ YILDIZLARIN ALTINDA SİNEMA KEYFİ  “ adı altında gerçekleştirilen Açık Hava Sineması etkinliklerinde Haziran ayı boyunca her hafta sonu Cumartesi-Pazar günleri Türk Sinemasının seçkin filmleri gösterime sunuluyor.  M1 Adana AVM açık alanda düzenlenen etkinlik için ÇOCUKLAR ve AİLELER ‘i 2 ayrı seans sinema keyfi bekliyor. Çocuklar için 18:00’de planlanan gösterimler sonrası ,Aileler için yine Türk Sinemasının en yeni filmleri saat 20:00’de  gösterime giriyor. Bu yıl 11 Haziranda başlayan etkinliğin ilk haftasında 11 ve 12 Haziran tarihlerinde   çocuklar için  “Can Dostlar”  ve “Fırıldak Ailesi” , aile filmi olarak “Berlin Kaplanı “ve “Düğün Dernek”  filmi yayınlandı. Etkinlik M1 Adana AVM ziyaretçileri tarafından büyük bir ilgi ve katılımla gerçekleşti.

 

Haziran ayın sonuna kadar sürecek olan gösterimlerde : 18 Haziran Cumartesi günü çocuklar için ; “BÜCÜR” , aileler için “DÜĞÜN DERNEK 2 SÜNNET” filmi , 19 Haziran Pazar günü çocuklar için ; “GAMONYA” , aileler için “YOL ARKADAŞIM” filmi, 25 Haziran Cumartesi günü çocuklar için ; “KRAL ŞAKİR OYUN ZAMANI ” , aileler için “YOL ARKAŞIM 2 ” filmi , 26 Haziran Pazar günü çocuklar için ; “KRAL ŞAKİR KORSANLAR DİYARI” , aileler için “SALİR KAZAN ” filmi  gibi Türk Sineması’nın birbirinden nitelikli ve keyifli  filmleri yer alacak.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü;  Yalçın Öz ;  “M1 Adana  AVM’de  21 yıldan bu yana eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktiviteler ile halkımızı buluşturuyoruz. M1 Adana AVM’de birkaç yıldan bu yana artık geleneksel hale gelen  ücretsiz açıkhava sinema gösterimleri’nin geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da  ziyaretçilerimiz tarafından yoğun katılım ile birlikte  büyük bir ilgi görmesi bizi mutlu ediyor. 26 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan “Yıldızlar Altında Sinema Keyfi”  etkinliğine tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.