Adana 1954 FK'dan Kamuoyuna Duyuru

Adana 1954 FK'dan Kamuoyuna Duyuru
Adana 1954 FK'dan Kamuoyuna Duyuru

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, depremden etkilenen vatandaşlara destek amaçlı organize edilen Sapancaspor Kulübü ile Sakaryaspor arasında oynanan hazırlık maçını izledi.
KÖSEOĞLU VE GENÇ’E TEŞEKKÜR
Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle:”Depremden etkilenen vatandaşlarımıza destek amaçlı organize edilen Sapancaspor Kulübü ile Sakaryaspor arasında oynanan hazırlık maçına Başkanımız Menderes Kutlu'da davetli olarak katılmıştır. Sapanca Spor Başkanı Adil Köseoğlu'na ve Cumhur Genç'e afet bölgesine desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.”
ADANA 1954 FK’DAN KAMUOYUNA DUYURU
Adana 1954 FK, komuoyuna önemli bir açıklama yaptı. Turuncu-Beyazlı ekipten yapılan açıklama şöyle: “Bölgemizde yaşanan deprem felaketinin ardından Bölgesel Amatör Lig maçları da Türkiye Futbol Federasyonu'ndan resmi açıklama gelene kadar belirsizliğini korumaktadır. Bu hususta futbolcularımız, bu süreçte ailelerinin yanlarında olup herhangi bir transfer konusunda anlaşma sağlamadıklarını belirtmek isteriz. Kulübümüzün de herhangi bir kulüp ile görüşme sağlaması söz konusu değildir. Futbol camiasına saygıyla duyurulur.”