Başkan Kutlu: Cumartesi Günü Tesislerimizi Adalı ailesi törenle açacak

Başkan Kutlu: Cumartesi Günü Tesislerimizi Adalı ailesi törenle açacak
Başkan Kutlu: Cumartesi Günü Tesislerimizi Adalı ailesi törenle açacak

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu Gaziantep Gücü maçında alınan galibiyeti değerlendirerek "biz kaliteli bir ekibiz. Böyle mücadele ettiğimiz sürece her zaman kazanırız" dedi.

"RAKİPLER SÜREKLİ YERDE YATIYOR"

Başkan Kutlu rakibin futbol oynamaktan çok yerlerde sürekli yatarak futbolu çirkinleştirdiğine işaret ederek "takımımız tam oyuna giriyor, rakip beş dakika yerden kalkmıyor. Futbol böyle oynanmaz. Futbolcularımın tamamının alnından öpüyorum. Futbolun 90 dakika olduğunu gösterdiler. Bir şampiyon takımın mücadelesini gösterdiler. Takımız maçlar ilerledikçe daha da iyi olacaktır. Şampiyonluk yolunda önümüze kimse engel olamayacak. Bu maçta hakemlerin tutumunu beğenmedim. Önüne gelene sarı kart gösterdi, böyle şey olur mu? Rakip oyuncular sürekli yerde yatıyor buna izin veriyor, yedek kulübelerinden sesler geliyor ama sarı kartları gören biz olduk. " diye konuştu.

"İLERLEYEN HAFTALARDA TRİBÜNLERDE YER KALMAZ"

Birkaç hafta sonra daha da iyi olacaklarını bir kez daha vurgulayan Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu "Kilis deplasmanı zor bir deplasmandı. Takımları da iyi. Ben Kilis'i yendiğimiz takdirde önümüzde kimse duramaz demiştim. Gaziantep Gücü galibiyeti de müthiş bir galibiyet oldu, bu maçında tadı farklıydı. Uzatmada gelen galibiyet golüyle herkes birbirine sarıldı. Bu görüntüler bu takımı şehrin, taraftarın kabullendiğini gösteriyor. Bu şehir, bu taraftar 3.lig diyor. ilerleyen haftalarda inanın tribünlerde yer kalmayacak, taraftarlarımız çatılarda maç izleyecekler" şeklinde konuştu.

"ERCAN ALBAY HOCALARIN HOCASI"

Takımın haftalar geçtikçe oynadığı futbol ile zevk vermeye başladığını söyleyen Başkan Kutlu "bunun en büyük nedeni Ercan Albay'dır. Ercan Albay'ı anlatmaya, tarif etmeye gerek yok. Ercan Albay hocaların hocası bence. Ercan hocam oyunu çok güzel okuyor, hamleleri yerinde yapıyor. önemli olan hamleleri tam zamanında yapmaktır. Rakip zaten oyunu sürekli soğutuyor. federasyondan ricam daha deneyimli hakemlerin gönderilmesidir. içeride oynadığımız iki maçta hakemler sürekli bizi engelleyen yönetimler sergiliyor. Kaptan Tolgahan bir komutandır cepheyi terketmez. Bir sakatlığı var" dedi.

"HALKIN TEK TAKIMI ADANA 1954 FK"

Kendilerinde hedeflerinin bitmeyeceğini kaydeden Başkan Menderes Kutlu "bizim ilk hedefimiz 3.lig. Oraya çıktıktan sonra yeni hedef 2.lig olacak. Bu şehirin bu takıma destek çıkmasını bekliyoruz. Bakın bu şehirde halkın tek takımı biziz. Halkın başka takımı yok. Biz alttan geliyoruz, tırnaklarımızla kazıya kazıya geliyoruz. Tesislerimiz ortada, belediyeler, işadamları herkesin emeği var. Pırıl pırıl bir tesis oldu. Cumartesi günü açılışı yapacağız. Adalı ailesi gelecek. Şevki ve Serdal Adalı kardeşler açılışı gerçekleştirecek. Tüm Adanalıları töremize bekliyoruz" diye konuştu.