Seyhan Belediyespor'un Süper Lig yolundaki rakipleri belli oldu

Seyhan Belediyespor'un Süper Lig yolundaki rakipleri belli oldu
Seyhan Belediyespor'un Süper Lig yolundaki rakipleri belli oldu

Erkekler Hentbol 1.Lig'inde 17-19 Nisan 2024 Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanacak Dörtlü Final sonrasında birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lig'e yükselecek. Karşılaşmalar THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

SEYHAN BELEDİYESPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler 1. Lig play-off maçları 4, 5 ve 6 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya Serdivan Spor Salonu'nda oynandı ve ilk iki sırayı alan Rize Güneysu ile Eskişehir Mihalıççık Belediyesi dörtlü finale yükseldiler.

Erkekler 1. Lig sonunda, gruplarında birinci sırayı Seyhan Belediyespor ile Depsaş Enerji AS Hentbol takımlar play-off serisi oynamadan doğrudan dörtlü final oynamaya hak kazanmıştı.

İSMAİL TARAKÇI: HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Bu arada takımın teknik sorumlusu İsmail Tarakçı ise sezon boyunca büyük emek verdiklerini ve oyuncularının Süper lige yükselebilmek için çok çalıştıklarını söyleyerek " hedefimiz süper lige yükselmek ve Adana'yı hentbolde hakettiği yere getirmektir. Bize herkes inansın ve güvensin" dedi.

ismailtarakci.jpeg

PARA ÖDÜLÜ DE VAR

2023-2024 Sezonunda Erkekler 1.Ligi’nden, Erkekler Süper Ligi’ne 1.olarak yükselen takıma 150.000 TL.; Erkekler Süper Ligi’ne 2.olarak yükselen takıma 100.000 TL. federasyonca ödül verilecektir. Bu ödüle Süper Lige katılım şartı ile hak kazanılacaktır. Final-Fourda üçüncü olan takıma 75.000 TL, dördüncü olan takıma ise 50.000 TL. ödül verilecektir. Bu ödüle bir sonraki sezon Birinci Lige devam şartı ile hak kazanılacaktır.