Temsa Adana Engelliler Basketbol Takımına Yüreğir Belediyesinden destek yemeği

Temsa Adana Engelliler Basketbol Takımına Yüreğir Belediyesinden destek yemeği
Temsa Adana Engelliler Basketbol Takımına Yüreğir Belediyesinden destek yemeği

Tekerlekli Sandalye 3. Lig B Grubu’nda mücadele eden TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü 9 karşılaşmasını da kazanarak, grubunda büyük bir başarıya imza attı. Son maçında Adana Derbisini de kazanan başarılı sporculara Yüreğir Belediye tarafından destek yemeği verildi.

Bir lokantada verilen yemeğe Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, Basın Danışmanı Şehmus Baysal, kulüp Başkanı Gürsel Kocatürk, yönetici Ümit Nuri Karslıoğlu, Antrenör İlker Yenigün ile basketbol takımı oyuncuları katıldı. TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübü Başkanı Gürsel Kocatürk, böyle bir organizasyon ve gösterilen ilgi nedeniyle Yüreğir Belediye Başkanı M. Fatih Kocaispir’e, bıuraya gelerek bizleri onurlandıran Başkan Yardımcısı Murat Bilal ve danışman Şehmus Baysal’a teşekkür etti. 

Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Bilal, yakalanan başarı nedeniyle sporcu, antrenör ve yöneticileri kutladı. Murat Bilal, belediye olarak her zaman spor kulüplerinin yanında olduklarını belirterek, “İmkânlarımız doğrultusunda desteklerimizi yapıyoruz. Başkanımız da bu konuda oldukça duyarlı. TEMSA Adana Engelliler Spor Kulübünü 9’da 9 yapmaları nedeniyle ayrıca kutluyorum. Hedefleri olan şampiyonluğu yakalayacaklarından hiç şüphem yok.” Dedi.

Yemek sonrası yapılan ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet toplantısında ise sporcularla tanışan ve onları tek tek kutlayan Murat Bilal, başarılarının devamlarını diledi ve isteklerini dinledi.