Emrah Kozay'ın seçim ofisi açılışına binlerce vatandaş katıldı

Emrah Kozay'ın seçim ofisi açılışına binlerce vatandaş katıldı
Emrah Kozay'ın seçim ofisi açılışına binlerce vatandaş katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay'ın seçim ofisi açılışı adeta miting havasına büründü.

Yaklaşık 7-8 bin civarında vatandaşın katıldığı seçim ofisinin açılışında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Milletvekilleri Orhan Sümer, Ayhan Barut, Müzeyyen Şevkin, Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin, Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, İl Başkanı, İlçe Başkanları, Meclis Üyesi adayları hazır bulundu. 

Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay ilçenin sorunlarını bildiklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile uyumlu bir çalışma içerisinde olacaklarını ve vatandaşa hizmeti hızlı bir şekilde götüreceklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise seçim ofisi açılışına katılan binlerce vatandaşın aslında mesaj verdiğini kaydederek "bu müthiş miting görüntüsü gösteriyor ki Adanalı kardeşlerimiz kararını vermiş. CHP olarak her yeri kazanmak istiyoruz. Büyükşehir'i kazandığımız gün aldığımız borç miktarını bugün azaltıp, gelirleri yükseltmiş durumdayız. Bugün artık Büyükşehir olarak ayaklarının üzerinde duran bir mali yapıya kavuşmuştur. Yeni dönemde metro ve tramvay projelerini hayata geçireceğiz. Ayrıca 8 alt geçit yapacağız, bunların 4'ü E-5 üzerinde olacak" diye konuştu.

GHGN8xHWQAAYe5r.jpg