Gündoğdu-Telekom teknoloji işbirliği

Gündoğdu-Telekom teknoloji işbirliği
Gündoğdu-Telekom teknoloji işbirliği

eknolojiyi yakından takip eden ve en iyi kullanan okul olarak bilinen Adana Gündoğdu Koleji, Türk Telekom işbirliği ile yedi yeni Bilgisayar Laboratuvarı kurdu. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Geleceği şimdiden kodlamaya başlıyoruz” dedi
 
TÜRK İŞLETİM SİSTEMİ PARDUS KULLANILACAK
 
Yeni dönemde, Lego Education Spike Essential müfredatının da uygulanacağı, yeni nesil bilgisayar laboratuvarlarında, Linux tabanı üzerine kurulmuş, TüBİTAK ve Türk mühendisler tarafından geliştirilen “Pardus” işletim sistemi kullanılacak.
 
DR. GÜNDOĞDU TEKNOLOJİ ÖNEMLİ
 
Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, teknolojinin vazgeçilmezleri olduğunu vurgulayıp, “Tüm kampüslerimizde en ileri ve yeni teknolojiyi kullanıyoruz.  Öğrencilerimiz digital çağın hep ilerisinde olacaklar. Gündoğdu Koleji bilgisayar laboratuvarlarında,  geleceği şimdiden kodlamaya başlıyoruz” dedi.
 
Adana Gündoğdu Koleji, Türk Telekom işbirliği ve altyapısı ile yeni nesil teknolojiye sahip, yedi yeni bilgisayar laboratuvarını, öğrencilerinin hizmetinize sunmaktan heyecan ve mutluluk duyduklarını belirtti.