Adana 1954 FK'dan "Türkiye Tek Yürek" Kampanyasına 200 bin TL bağış

Adana 1954 FK'dan "Türkiye Tek Yürek" Kampanyasına 200 bin TL bağış
Adana 1954 FK'dan "Türkiye Tek Yürek" Kampanyasına 200 bin TL bağış

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, halkın yanında olmaya devam ediyorlar. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nın yanı sıra Sezgi Ajansı sahibi Yüksel Yavuz’un katkıları ile asrın felaketinde oluşan yaralarımızın sarılması için başlatılan ‘Türkiye Tekyürek” kampanyasına 200 bin TL bağışladılar.
ANLAMLI BAĞIŞ TAKDİR TOPLADI
Seyhan İlçesi Emek Mahallesi’nde bulunan merhem Hasan Adalı Spor Tesislerini depremzedeler için açan ve deprem bölgesine iki adet yardım tırı yollayan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu’nun ‘Türkiye Tekyürek” kampanyasına yaptığı bağış kamuoyunda büyük bir takdir topladı.
YARALARIMIZIN SARILMASI İÇİN
MHP Adana İl Başkanlığından yapılan açıklama şöyle: “İl Başkanımız Sn. Yusuf Kanlı ve koordinasyonunda Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, asrın felaketinde oluşan yaralarımızın sarılması için başlatılan ‘Türkiye Tekyürek” kampanyasına 200 bin TL ile katıldılar. Allah razı olsun.”
VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Asrın felaketinde kulüp olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı'ya teşekkür ederiz” diye konuştular.