FİFA 2022 DÜNYA KUPASI HEYECANI M1 ADANA’DA BİR BAŞKA!..

FİFA 2022 DÜNYA KUPASI HEYECANI M1 ADANA’DA BİR BAŞKA!..
FİFA 2022 DÜNYA KUPASI HEYECANI M1 ADANA’DA BİR BAŞKA!..

M1 Adana AVM Fifa 2022 Dünya Kupası heyecanını Dev ekranda birlikte  izlemek, paylaşmak için ziyaretçilerini ağırlıyor!..

     M1 Adana Alışveriş Merkezi, “Dünya Kupası” heyecanını dev ekranda bir arada yaşamak ,paylaşmak ve eğlenmek için  Futbol hayranlarını buluşturuyor. Fifa tarafından düzenlenen ve Katar’da gerçekleştirilen 2022 Dünya Kupası maçları adeta vip stadyum konforu  ile M1 Adana AVM’de izlenebiliyor.

    18 Kasım’da  başlayan grup maçları ile birlikte tüm dünyada paylaşılan bu heyecanı çeyrek final, yarı final ve 18 Aralık’ta oynanacak final maçı ile Adanalı futbolseverler bir arada açık havada stadyum havasında  yaşayacak. Özellikle akşam maçlarında büyük ilgi gören aktivite M1 AVM Açıkhava meydanında gerçekleştiriliyor.

    M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz, “M1 Adana AVM’de kurulduğumuz günden bu yana ziyaretçilerimize eğitim ,sosyal ve spor içerikli aktiviteler ve  organizasyonlar yanında  düzenlediğimiz eğlendirici aktiviteler ile her fırsatta  buluşturuyoruz. Tüm dünya’da futbol hayranlarının kalbinin attığı Dünya Kupası yaşamak, paylaşmak, bir arada bu heyecanını birlikte paylaşmak için bu organizasyonu futbol hayranı ziyaretçilerime sunmak için bu organizasyonu düzenledik,   Bu yıl düzenlenecek etkinliğimiz de çocuklarımızı mutlu edecek, unutulmaz bir bayram hatırası bırakacak nitelikte. Tüm velilerimizi de çocuklarımız ile birlikte 21 Kasım  ve 18 Aralık  tarihlerinde  düzenlenen Dünya Kupası maçlarında ziyaretçilerimizi M1 AVM’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. ” Dedi.