M1 ADANA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI

M1 ADANA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI
M1 ADANA’DA KADINLAR ÇİÇEK AÇTI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü M1 Adana AVM’de anlamlı bir etkinlik ile kutlandı. “Saksıda Çiçek Ekimi” Atölyesi genci ve yaşlısı ile her kesimden yoğun kadın ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinlik katılan ziyaretçiler için hem eğitici hem de eğlendirici yönüyle büyük ilgi gördü.

M1 Adana Alışveriş Merkezi, “ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” kadınları unutmadı.  Uzman eğiticiler eşliğinde Kadınlara özel olarak gerçekleştirilen “SAKSIDA ÇİÇEK EKİMİ” Atölyesi katılan ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. 8 Mart günü 13:00 – 18:00  saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte  bahara girdiğimiz bu günlerde kadınlarımız birbirinden güzel çiçekler ile yapılan çiçek ekimi atölyesinde çiçek ekimi, bakımı ile ilgili temel bilgileri ve püf noktalarını bizzat kendileri ekim yaparak, deneyimleyerek öğrenmeye çalıştı. M1 Adana AVM’de her yıl farklı ve renkli etkinlikler ile kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü için ayrıca  düzenlenen sosyal medya yarışmasında katılan takipçiler bu yıl YKM’den Michael Kors marka çanta hediyeleri kazandı.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “M1 Adana’da her yıl gerçekleştirdiğimiz 8 Mart “Dünya Kadınlar Günü”  etkinlikleri en çok önem verdiğimiz etkinliklerden biridir. Bu yılda 1 kadın, 1 çiçek misali yaşlısı genci her kesimden kadınımıza Her kadın bir çiçektir” misali çiçek ile kadınlarımızı bütünleştiren  bu sembolik  etkinlik ile ulaşmak istedik.  Kadınlarımızı   bu   anlamlı yıldönümünde hem eğitici hem de eğlendirici bir etkinlik  ile  buluşturduk. Etkinliğimize büyük ilgi gösteren kadınlarımız ile  bir arada olmak ve bu anlamlı  günü onlarla   paylaşmaktan  büyük bir heyecan ve mutluluk duyduk.” Dedi.