Adanaspor Kulübü Derneği'nden Hakim Tolga Onur'a ziyaret

Adanaspor Kulübü Derneği'nden Hakim Tolga Onur'a ziyaret
Adanaspor Kulübü Derneği'nden Hakim Tolga Onur'a ziyaret

Adanaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı M. Saim Dura Adana Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tolga Onur’u evinde ziyaret etti.
WhatsApp Image 2022-11-03 at 12.00.50 (1).jpeg
 
Onur’a Adanaspor forması hediye eden Dura: “Sayın reisimize Adana gibi güzide şehrimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Adana Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Tolga Onur ise “Biz devlet adamları nerede görev yaparlarsa o şehrin takımını tutarlar. Bende Adanaspor ve Adana Demirsporluyum artık. Şehrimizin iki takımına da başarılar dilerim. Ziyaretleri ile şahsımı ve ailemi onurlandıran Adanaspor yönetimine ve Dura Ailesi’ne teşekkür ederim. En yakın zamanda Sular’da bulunan Adanaspor Kulübü’nü, müzesini, mazisini ziyaret edeceğim. Merhum Başkan Tevriz Dura ile tanışma fırsatımız olmadı ama bu şehre emeklerini çok duydum. Saim Başkan ve ailesi bu mirasa, renklere, armaya sahip çıkmaları büyük bir gurur. Tevriz Dede Başkan’a Allah’tan rahmet dilerim.” diye konuştu.
WhatsApp Image 2022-11-03 at 12.00.50.jpeg
 
Öte yandan ziyarette Saim Dura’nın yanı sıra; Tevriz Dura’nın kızı Müjde Aydoğdi, 1954 Adanaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Taner Dura, Toros Kaplanları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Aykut Karabulut ve Türev Medya Sahibi Derya Çabuk katıldı.