Adanasporlu Mahmut-Gülay Engiz Reyhanioğlu evlilikte 40. Yılı Kutluyor

Adanasporlu Mahmut-Gülay Engiz Reyhanioğlu evlilikte 40. Yılı Kutluyor
Adanasporlu Mahmut-Gülay Engiz Reyhanioğlu evlilikte 40. Yılı Kutluyor

1 Kasım 1982 de Malatya’da başlayan mutlu ve huzurlu birliktelik Adana’da 40. yılında devam ediyor.

Adana’da Turuncu Adam olarak da bilinen, eğitim ve spor camiasının renkli siması Mahmut Reyhanioğlu ve Gülay Engiz Reyhanioğlu’nun 40. evlilik yıldönümleri kutlanıyor.

Gülay Engiz Reyhanioğlu, Samsunun Bafra ilçesinden 7 Kasım 1979'da Malatya’nın Yeşiltepe Lisesi’ne öğretmen olarak atanır.

Adanalı Mahmut Reyhanioğlu 5 Kasım 1979 da Gülay öğretmenden iki gün önce Yeşiltepe Lisesi’ne Öğretmen olarak atanmıştır.

Karadeniz’in Akdeniz’le Boğazlarda kavuşması gibidir aşkları.  1 Kasım 1982’de Malatya Nikah Dairesi’nde ömür boyu birliktelik akdini imzalarlar.

Evliliklerinden ilk olarak 1984 Ekim ayında Malatya’da biricik oğulları Emre Reyhanioğlu dünyaya gelir. Biricik kızları Özge Reyhanioğlu Telkıran ise 1988 Aralık ayında Adana’da dünyaya gelir.

Emre ve Özge de Anne Babası Gibi Öğretmen olarak görevlerine devam etmektedir.

Reyhanioğlu ailesinin biricik torunları Emir Telkıran’ın dünyaya gelmesiyle mutlulukları taçlanan Reyhanioğulları’na biz de nice mutlu güzel yıllar diliyoruz.

Evliliklerinin 1. yıldönümü ve 40. yıldönümlerindeki fotoğrafları da çiftin gözlerindeki yaşama sevincinin pek değişmediğini tarihe not düşüyor.

40’ınci Evlilik Yıldönümünüz kutlu olsun Hocam!