Zeydan Karalar Adanaspor antrenmanında konuştu: Bu maçı alacağız

Zeydan Karalar Adanaspor antrenmanında konuştu: Bu maçı alacağız
Zeydan Karalar Adanaspor antrenmanında konuştu: Bu maçı alacağız

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yine üzerine düşeni yaptı ve Bandırma maçı öncesi Adanaspor antrenmanına giderek oyuncularla görüştü, onlara moral verdi.

Zeydan Karalar oyuncuların Adana'nın değerleri olduğunu söyleyerek "Cumartesi günü çok önemli bir maçımız var. Her maç önemlidir ancak, Cumartesi günü geriye dönüşü olmayan hayati bir maçımız var. Bu önemli maçı almamız lazım. Stadı taraftarlarımız Adanalılar doldursun, ne kadar otobüs istiyorsanız vereceğiz. Yeterki bize haber edin. Telaş yapmadan üzerimize düşen görevi hepimiz birlikte yapacağız. Adana'nın değeridir Adanaspor. 90 dakika susmadan maçın bitiş düdüğü çalana kadar aslan gibi futbolcularımızın arkasında duracağız. Bu maçı alacağız, birlikte başaracağız" dedi.

z2.jpg

Öte yandan antrenmana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yanı sıra Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Başkan Bayram Akgül ile Başkan Yardımcısı Mehmet Şahbaz, yöneticiler de iştirak ettiler.

Bilindiği üzere Manisa maçı öncesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar galibiyet primini 1 trilyon, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ise 200 bin TL'lik destekte bulunmuşlardı.

z3.jpg