Fırat Gül:Şampiyonluğa oynayacak 10 takım var

Fırat Gül:Şampiyonluğa oynayacak 10 takım var
Fırat Gül:Şampiyonluğa oynayacak 10 takım var

Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül Bolu kampının ilk etabını tamamlamalarının ardından bir değerlendirmede bulundu.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN 10 TAKIM VAR

İlk dönem çok verimli geçti. Sonradan gelen oyuncular adaptasyonu sağladı. Bir iki bölgede eksikliklerimiz var. Görüşmelerimiz ciddi sürüyor. Bolu'da ikinci kamp etabı başlayacak. Bu sene çok ciddi rakipler var. 10 tane şampiyonluğa oynayacak takım var. Enerjimiz yüksek. Oyuncularımız nasıl bir irade ortaya koymaları gerektiğini biliyorlar. Çalışmalarımızın karşılığını ligde almak istiyoruz.

SAVUNMA İYİYDİ

Sonuç endeksli değil, oyunu görmek istedim. Kolay bir takımla oynamadık. Oyuncularımızın gayreti iyiydi. İstediklerimi yapmaya çalıştılar. Oyunun savunma yönü iyiydi, bunu olumlu karşıladık. Hücumu ise iyi yansıtamadık. Bu rakiple alakalı bir durumdu. Oyunun iki tarafını iyi oynayabilen bir ekip istiyorum. Çalışmalarda üzerinde bunun duracağız. Hazırlık maçlarında daha iyi olacağız diye inanıyorum. 

TRANSFERLERİMİZ İKİNCİ KAMPA KATILACAK

Başkanımızla sürekli görüşme halindeyiz. Transfer kolay bir iş değil. Oyuncularla ilgili çok ciddi mesafeler aldık. İkinci kamp dönemine katılacak oüyuncular olacak. Taraftarlarımızın bizden beklentileri yüksek bunu normal karşılıyorum. Gece gündüz çalışıyoruz ve sezon içerisinde onların bu isteklerine olumlu karşılık vereceğiz.