Karafırtınalar: Tüm takımlar yılbaşı tatili yaparken biz çalışıyorduk

Karafırtınalar: Tüm takımlar yılbaşı tatili yaparken biz çalışıyorduk
Karafırtınalar: Tüm takımlar yılbaşı tatili yaparken biz çalışıyorduk

Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, tüm takımların tatil yaptığı yılbaşı gününde bile çalıştıklarını açıklayarak Bursaspor maçı galibiyeti nedeniyle oyuncularını kutladı.

MAÇTAN ÖNCE EKSİKLİKLERDEN YAKINMADIM

Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak, hele ki bu kadar eksik varken, bizim adımıza çok sevindirici. Koronaya yakalanan ve sakat olan oyuncularımız vardı. Maçtan önce yakınmadığımız gibi şimdi de yakınmıyoruz. 

SİSTEMİMİZİ OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ

Bizim bir sistemimiz var. Bu sistem doğrultusunda maçlarımızı oynamaya çalışıyoruz. Kazanır ya da kaybederiz ama o sistemin getirdiği; getireceği oyunla maç kazanmak istiyoruz ve bunu da başardık. Bizim için hiçte kolay olmadı. Bursa gibi yeni bir yapılanmaya giden bir takımla oynamak zordu. Onlar kupa maçı da oynadı; yorgunlardı. Yılbaşında tüm takımlar tatil yaparken, biz yılbaşını çalışarak geçirdik. Oyuncularım gösterdikleri özveri ve sıkı çalışarak sonuca ulaştı. Hepsini tebrik ediyorum. Hasta olan arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

İstanbul’a gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkürler. İnşallah bu galibiyet serisi devam eder. Herhangi bir seri peşinde değiliz ama maç maç ilerleyip, kazanmak istiyoruz. Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacağız.  Bu maça kadar da Bursa galibiyetinin keyfini çıkartacağız.