Adana 1954 FK, Ceyhan maçına taraftarını bekliyor

Adana 1954 FK, Ceyhan maçına taraftarını bekliyor
Adana 1954 FK, Ceyhan maçına taraftarını bekliyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK’nın Altyapı Sorumlusu Halil Güler, ligin 7. haftasında Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında konuk edecekleri Ceyhanspor maçına herkesi davet etti. Altyapı Sorumlusu Halil Güler, kulüp olarak gençleri yanlarında görünce çok mutlu olduklarını ve Ceyhanspor maçında da aynı ilgi ve desteği beklediklerini anlattı.


Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin takımlarının gücüne güç kattığını dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Sorumlusu Halil Güler, “En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Pazar günü oynayacağımız Ceyhanspor maçını düşünüyoruz. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Halkın takımı olarak, halkımızı yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz” dedi.


GENÇLİĞİN UMUDU BAŞKAN MENDERES KUTLU
Halkın takımı Adana 1954FK’nın Altyapı Sorumlusu Halil Güler, gençliğin umudunun Başkanları Menderes Kutlu olduğunu belirterek, “Başkanımız altyapımıza da büyük destek veriyor. Gençlerimizin başarılı olabilmesi adına elinden geleni yapıyor. Altyapısı olmayan bir takım asla ama asla ayakta duramaz. Gençler bizim geleceğimizdir” diye konuştu.