Adana 1954 FK: Tesislerimizin sokağına Hasan Adalı ismi verilsin

Adana 1954 FK: Tesislerimizin sokağına Hasan Adalı ismi verilsin
Adana 1954 FK: Tesislerimizin sokağına Hasan Adalı ismi verilsin

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta zirvede bulunan halkın takımı Adana 1954 FK, ligin 7. haftasında Pazar günü saat 14.00’de Muharrem Gülergin Stadında konuk edeceği Ceyhanspor maçında galibiyet hedefliyor. Turuncu-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Burak Berk Sel, taraftarlarının takımlarına büyük bir güç verdiğini belirterek, “Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbol severlerin büyük destekleri ile Ceyhanspor maçını da kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.
HALKIN TAKIMIYIZ SOKAĞIN SESİYİZ
Başkanları Menderes Kutlu’nun gençliğin umudu olduğunu ve takımlarının başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını belirten halkın takımı Adana 1954 FK’nın Asbaşkanı Burak Berk Sel, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana yaptıklarımız ortadadır. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde yolumuza devam ediyoruz. Halkın takımıyız, sokağın sesiyiz. Adana’da oynadığımız maçlarda herkesin yanımızda olması bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.
HASAN ADALI SOKAĞI OLSUN
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ile Yönetim Kurulu, Seyhan ilçemiz Emek Mahallesinde bulunan tesislerinin ismini verdikleri merhum Hasan Adalı’nın isminin sokağa da verilmesi için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne dilekçe ile başvurdular. Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, Hasan Adalı’nın spora ve sporcuya büyük destek verdiğini belirterek, “Hasan Adalı sokağı olsun” dediler.