Adana 1954 FK'nin yeni tesislerini ADALI kardeşler açacak

Adana 1954 FK'nin yeni tesislerini ADALI kardeşler açacak
Adana 1954 FK'nin yeni tesislerini ADALI kardeşler açacak

Bölgesel Amatör Lig 7.Grupta üst üste aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğuna yerleşen halkın takımı Adana 1954 FK’nın Seyhan ilçesi Emek Mahallesi’ndeki tesislerinin açılışı Cumartesi günü saat 18.30’da gerçekleşecek. Turuncu-Beyazlı ekibin tesislerinin açılışını ünlü iş insanı Şevki Adalı ile Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı yapacak.

şevkiadalı.jpg
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, Cumartesi günü saat 18.30’da gerçekleşecek olan tesislerinin açılışında herkesi yanlarında görmek istediklerini söylediler. Başkan Menderes Kutlu ve yönetim kurulu, tesislerinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Geçen yıl 3.ligin kapısından dönen halkın takımı Adana 1954 FK, bu yıl hedefe ulaşmak adına işi sıkı tutuyor. Ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 de beraberlik alan Turuncu-Beyazlı ekipte Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolcular ve taraftarlar, şampiyonluk için tek yumruk oldular.

mendereskutlu-serdaladalı.jpg
Halkın takımı Adana 1954 FK’nın Başkanı Menderes Kutlu, Adana’da oynadıkları maçlarda taraftarların ilgisinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Muharrem Gülergin Stadında büyük bir coşku yaşanıyor. Kaplanlar Grubu, liseli gençler ve her yaştan futbolseverlerin yanımızda olması bizleri memnun ediyor. Birlik ve bütünlük içerisinde yolumuza devam ediyoruz” dediler.
Halkın takımı Adana 1954 FK’da gözler ligin 6. haftasında Pazar günü saat 14.00’de deplasmanda karşılaşacağı 5 Temmuz İskenderunspor maçına çevrildi. Tecrübeli teknik adam Ercan Albay, takımını en iyi şekilde bu maça motive edecek. Albay ve futbolcuları, İskenderun deplasmanından da galibiyetle dönmeyi hedefliyorlar.