Başkan Menderes Kutlu: Pazartesi Karaman'da buluşalım

Başkan Menderes Kutlu: Pazartesi Karaman'da buluşalım
Başkan Menderes Kutlu: Pazartesi Karaman'da buluşalım

Adana 1954FK Başkanı Menderes Kutlu, adım adım Play-Off karşılaşmalarına yaklaştıklarını ifade ederek, “Pazartesi günü saat 15.00’de Karaman’da oynayacağımız Konya Sarayönü maçına herkesi bekliyoruz. Bizler, Adana için mücadele ediyoruz. Kentimize bir üçüncü lig takımı kazandırmanın mücadelesi içerisindeyiz. Onurlu mücadelemizde herkes yanımızda olmalıdır” dedi.


Aslanlar gibi mücadele ederek, gruplarını birinci sırada bitirdiklerini hatırlatan Turuncu-Beyazlı ekibin Başkanı Menderes Kutlu, “Her şeyimizle Play-Off maçlarına kilitlendik. Biz halkın takımıyız, patronlar kulübü değiliz. Biz bu memleketin hancıyız. Duruşumuz çizgimiz nettir. Bu Adana duruşudur. Caddeler sizin, sokaklar bizim olsun. Takım olarak Adana’ya büyük bir heyecan kattık. Yöneticilerimizin ve dostlarımızın desteği ile yolumuza devam ediyoruz.3.lige çıkacağımıza yürekten inanıyoruz” diye konuştu.


Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, Karaman’a gelmek isteyen taraftarlar için otobüs kaldıracaklarını belirterek, “Kaplanlar Grubu organize ediyor. Cumartesi günü saat 12.00’e kadar gitmek isteyenler ulaşsın. Pazartesi günü saat 10.00’da İstasyon Meydanı’ndan araçlar Karaman’a hareket edecek. Kaplanlar Grubu ve taraftarlarımız yanımızda olacak” ifadesini kullandı.