Başkan Hülya Erdem, muhtarlar maçını izledi

Başkan Hülya Erdem, muhtarlar maçını izledi
Başkan Hülya Erdem, muhtarlar maçını izledi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, yaşamın her alanında dayanışmanın ön plana çıkmasının toplumu daha ileri noktalara taşıyacağını belirtti.
Ceyhan Belediyesi bünyesinde 7’den 77’ye tüm kesimlerin sosyal ve sportif aktivitelerde bulunması için yoğun bir emek harcayan Başkan Erdem, sporun birleştirici unsuruna inanarak hareket ettiklerini kaydetti.

Hülya Erdem-Muhtarlar maçı (7).jpeg
Başkan Hülya Erdem, bu bağlamda Adana Bölgesi Muhtarlararası Futbol Turnuvası’nda demokrasinin yapı taşı muhtarları yalnız bırakmadı. Turnuva kapsamında Seyhan ve Ceyhanlı muhtarların karşılaşmalarını izleyen Başkan Hülya Erdem, iki takıma da başarılar diledi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı İbrahim Hakverdi ile birlikte karşılaşmayı izleyen Başkan Hülya Erdem, “Ceyhanımızda bu tür etkinliklerin düzenlenmesine özen gösteriyoruz. Adana Büyükşehir Belediyemizle birlikte Ceyhanlı komşularımızın her branşta, her spor aktivitesinde yer alması için uğraş veriyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz ve çocuklarımız başta olmak üzere her yaştan Ceyhanlı hemşehrilerimizi spor ve sosyal etkinlikler sayesinde bir araya getirmeye, dostluğu ve dayanışmayı pekiştirmeye özen gösteriyoruz” diye konuştu.

Hülya Erdem-Muhtarlar maçı (4).jpeg