Ceyhan Bisiklet Evi coşkuyla açıldı

Ceyhan Bisiklet Evi coşkuyla açıldı
Ceyhan Bisiklet Evi coşkuyla açıldı

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, söz verdi, sözünde durdu Bisiklet Evi’ni Ceyhan’a kazandırdı.
Bisiklet evi açılışı şenliklerle renklendi. Adana Extrem BMX ekibinin adrenalin dolu gösterileriyle başlayan açılışa ortak olan Ceyhanlılar, güzel anılar biriktirdi.
Açılışla birlikte 3. Geleneksel Ceyhan Bisiklet Turu da gerçekleşti. Bisiklet turuna Özgür Kadınlar Grubu, Pedal Ceyhan, Adana Bisiklet Topluluğu Spor Kulübü (ABİT), Erzin İki Gün İki Teker Bisiklet Derneği, Kadirli Bisiklet Kulübü (KABİK), Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Topluluğu, Adana Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü (ABDOSK), Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB ADANA), Çukurova Üniversitesi Bisiklet Kulübü (ÇUBiK), Osmaniye Bisiklet Kulübü, Adana Pedaldaş ve Ceyhanlıların geniş katılımıyla yapıldı.

CEYHANBİSİKLET.jpg
“ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA SÜRECEK”
Ceyhanlılarla birlikte pedal çeviren, keyifli anlara ortak olan Başkan Erdem, sağlıklı yaşam için sporun ve sporcunun her zaman yanında yer aldıklarına dikkat çekti. Ceyhan’da her yaştan insanın spor yapabilmesine olanak sağlayan Başkan Erdem, “Sağlıklı bir yaşam ve çocuklarımızın sağlıklı gelişimi için sporun önemini biliyor, bu ilkeyle şehrimize nefes aldıran bir projeye daha imza atmanın onurunu komşularımızla paylaşıyoruz” dedi. Açılış ve bisiklet turuna katılanlara teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.
Bisiklet Evi açılışı ve bisiklet turunun ardından sanatçı İsmet Tümer konseri düzenlendi. Konserde keyifli dakikalar geçiren Ceyhanlılar, Başkan Hülya Erdem’e teşekkür etti.