ADS’liler ATDSK’da ağırlandı

ADS’liler ATDSK’da ağırlandı
ADS’liler ATDSK’da ağırlandı

Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Adana’nın süper ligdeki temsilcisi Yukatel Adana Demirpor’un teknik heyeti ve futbolcularını misafir etti.

Adana Demirspor takımı, sabah yaptıkları antrenmanın ardından teknik heyetle birlikte ATDSK’ya geçtiler. Göl manzaralı teras restoranda Adana Demirsporluları misafir eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, günün anısına Teknik Direktör Hikmet Karaman’a kulüp bünyesinde kurulan, Türkiye’nin ilk uluslararası tenis akademisi olan High Performance Tennis Center’ın tişörtünü hediye etti.

atdsk54.JPG

ATDSK Başkanı Keskin, Adana Demirspor’u ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını, Adana’nın süper ligdeki temsilcisi ADS’yi her zaman desteklediklerini ve ADS’ye kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi. Teknik Direktör Hikmet Karaman da, misafirperverlikleri nedeniyle Keskin ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Adana Demirspor futbolcularına yakın ilgi gösteren kulüp üyeleri de, Karaman ve futbolculara ADS forması imzalattılar, selfie çekerek, ziyareti ölümsüzleştirdiler. 

atdsk55.JPG