Hikmet Karaman: Bu oyuncu grubuna sahip çıkılmalı

Hikmet Karaman: Bu oyuncu grubuna sahip çıkılmalı
Hikmet Karaman: Bu oyuncu grubuna sahip çıkılmalı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Galatasaray maçında ortaya konan futboldan dolayı oyuncularına teşekkür etti.

MUSLERA'YI TEBRİK EDERİM

 Maçın ilk yarısında önemli pozisyonlar elde ettik. Kaleci Muslera’yı tebrik ederim. İkinci yarı ise gol pozisyonunu bulan biziz ama skor birden 2-0 oldu. Gole kadar oyun ve pozisyon anlamında alkışı hak eden bir tempoyu bulduk. Maçın son bölümlerinde skorla birlikte Galatasaray üstünlüğü vardı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Maç öncesi çok güzel ortam yaşandı. Galatasaray’a bundan sonra başarılar dilerim

YENİDEN BİR TAKIM OLUŞTU

Geçtiğimiz sezonların takımı artık yok. Bu yeni bir takım ve daha 12 haftalık bir ekibiz. Bunların birbirine alışması uyumu kolay değil. İlk 45 dakikada planlarımızın hepsi tuttu. Kalemizde gördüğümüz gollerden sonra moraller bozuldu. Galatasaray gibi bir takıma karşı oynuyorsun ve ilk devre yakaladığın net pozisyonlar var. Futbolda bazen moral olayı fiziksel kondisyonun önüne geçebilir. 2-0’dan sonra Galatasaray takımını gördünüz ne kadar rahatladılar. Yusuf Sarı ve Emre Akbaba çok önemli oyuncular fakat sakatlardı. Semih'in oyun başında sakatlanması da bizi etkiledi. Elimizdeki oyuncularla planlamayı en iyi şekilde yapabildik. Güzel bir maç izlendiğine eminim. Futbol bir oyun, herkesin alkışlaması gerekiyor. Bu oyunculara da sahip çıkılmalı. Zaman zaman kulüpler ekonomik ve sevk, idare anlamında zorluklar yaşayabilir. Biz de bunu şu anda kontrol ediyoruz.