ÇGC Başkan Adayı Kurtul Çakın'a üyelerden yoğun ilgi

ÇGC Başkan Adayı Kurtul Çakın'a üyelerden yoğun ilgi
ÇGC Başkan Adayı Kurtul Çakın'a üyelerden yoğun ilgi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Kurtul Çakın, ‘Yeni Bir Heyecan, Yeni Bir Başlangıç’ hareketiyle çıktığı yolda ÇGC üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya katılan üyelere teşekkür eden Çakın, “Herkes ÇGC’de değişim istiyor. Sizlerle birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni daha etkin ve daha saygın hale getireceğiz. İki dönemden sonra bayrağı başka bir arkadaşıma bırakacağım” dedi.

WhatsApp Image 2024-05-22 at 20.16.30 (1).jpeg

Seyhan Oteli Anadolu Salonu’ndaki buluşmaya Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin üyeleri ile gazeteciler katıldı. Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin Kanber, ASGD Şube Başkanı Mustafa Boz ile ÇGC’nin geçmiş dönem başkanları Tamer Ünal ile Kurtar Çakın’ın da katıldığı buluşmada Kurtul Çakın, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı.

WhatsApp Image 2024-05-22 at 20.16.30.jpeg

Konuşmasına toplantıya gelirken yolda aldığı üç telefon görüşmesiyle başlayan Kurtul Çakın, “Mersin’den üç değerli üyemiz beni aradı. Konuşmana başlamadan önce bizlerin de isimlerini vererek ‘seninleyiz’ mesajını iletmemi istediler. Öncelikle onlara destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. Önce özgeçmişini anlatan ardından projelerinden bahseden Çakın, “Bilinmesini isterim ki bu toplantıya bütün geçmiş dönem başkanlarımızla birlikte bugün görevde olan Cafer Esendemir başkanımız ile yönetim kurulu üyeleri de bizzat davet edilmiştir” diye konuştu. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Kurtul Çakın, “Önceliğimiz kurumsallık olacak. Kurumsallığı bir an önce inşa edeceğiz. Mevcut sosyal tesisler baştan aşağıya yenilenecek. Mimar arkadaşlarım yeni projenin çalışmalarını yapıyor. Kapalı olan eski idari binamız derhal açılacak. Ödül törenleri organizasyonları daha kaliteli olacak, kamuoyunda da konuşulacak. Hayalimde olan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kompleksi’ni de hayata geçirmek istiyoruz. İçerisinde idari binası, basketbol sahası, yüzme havuzu, tenis kortu gibi alanlar olacak. Üyesi olmaktan gurur duyacağımız bir Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni hayata geçireceğiz. Daha etkin, daha güçlü, daha çok üreten bir ÇGC için hazırım, hazırız. Güçlü ve herkesin çalıştığı bir yönetim kurulu kuruyoruz. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ayağa kalkacak ve dimdik yürümeye devam edecek. Tüzük tadilatına da giderek ‘en fazla 2 dönem başkanlık yapılabilir’ maddesini de hayata geçireceğiz” dedi.

WhatsApp Image 2024-05-22 at 20.16.30 (2).jpeg