CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'tan Kurban Bayramı Mesajı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'tan Kurban Bayramı Mesajı
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut'tan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Kurban Bayramı'nı kutlayarak sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini paylaştı. Sağlık, huzur, mutluluk ve refah dolu, hep bayram tadında yaşanacak yarınlar temennisini dile getiren Barut, "Mübarek Kurban Bayramımız kutlu olsun. Herkese iyi bayramlar diliyorum. Yarınlarımızı hep bayram tadında yaşamak için de çabamız bitmeyecek" dedi.

"HERKESE İYİ BAYRAMLAR"

AKP'nin yanlış ekonomi politikaları ve uygulamaları nedeniyle Türkiye'de herkesin büyük sorunlarla uğraştığını bildiren Ayhan Barut, şunları ifade etti;
"Bu yarattıkları vahşi düzende bir avuç insan dışında kimse halinden memnun değil. Bu zalim karanlığı, açlık ve yoksulluğu, işsizliği, sefaleti bitireceğiz. Sorunların kaynağı olan AKP iktidarından da kurtulacağız, bunu halkımızın desteğiyle başaracağız. Ayrışmadan, birleşerek, dayanışma duygularıyla mücadele ederek, umudumuzu büyüterek kötü günleri bitireceğiz. Kimsenin endişesi olmasın, bu güzel memlekette tüm insanlarımız rahat bir nefes alacak. Sağlık, mutluluk, barış ve huzurun egemen olduğu, hep bayram tadında yaşacağımız günler temennisiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum."