M1 ADANA’DA SIRA DIŞI “ BİR BAŞARI HİKAYESİ”

M1 ADANA’DA SIRA DIŞI “ BİR BAŞARI HİKAYESİ”
M1 ADANA’DA SIRA DIŞI “ BİR BAŞARI HİKAYESİ”

ADASOKAĞI SPOR KULUBÜ Kadın Hentbol Takımını konu alan "ADASOKAĞI BİR BAŞARI HİKAYESİ" belgesel filminin galası  Adana Valisi Süleyman Elban’ın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar eşliğinde yüzlerce ziyaretçinin katılımı ile M1 ADANA AVM’de  gerçekleştirildi.

METRO PROPERTIES ve FİBA CPM ortak mülkiyetinde yönetilen M1 Adana Alışveriş Merkezi, Adana için  Adanalılar için çok anlamlı olan bir başarı öyküsünün paylaşılmasına ev sahipliği yaptı. Adana'da dezavantajlı mahallelerde yaşayan kız çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleriyle 8 yıl önce kurulan ve başarısıyla 1. Lig'e kadar yükselen ADASOKAĞI  Spor Kulübünün büyük yokluk ve zorluklar içerisindeki hikayesini konu alan "Adasokağı Bir Başarı Hikayesi" belgesel filminin galası  M1 Adana AVM’deki Cinemaximum Sineması’nda yapıldı.

Galaya Adana Valisi Süleyman Elban, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve belgesel ekibinin yanı sıra Adana  Milletvekili Tamer Dağlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin,Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürü Gökhan Sezer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ,M1 Adana AVM ziyaretçileri ve  sinemaseverler katıldı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının destekleriyle kurulan ve kurulduğu günden bugüne birçok başarıya imza atan Adasokağı Spor Kulübü'nün başarı öyküsünü konu alan film büyük ilgi gördü.

    Adana Valisi Süleyman Elban, "Bu inanmış bir öğretmenin, bu işe destek veren ve inanan birkaç insanın, okulun, destek veren bir velinin hikayesi. Kısacası bu bir klasik Adana hikayesi; çünkü Adana insanı da toprağı gibi verimli olan bir şehir. Burada neye dokunursanız, neyden bir şey elde etmeye çalışırsanız fazlasıyla gerçekleştiriyorsunuz. Bu şehir birçok başarı öyküsünü barındırıyor ancak bunlardan en özgünüyle bugün karşı karşıyayız. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Adana'mızda benzer birçok hikayenin daha yazılmasını temenni ediyorum" dedi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi Müdürü Yalçın Öz : “ Bu başarı öyküsünün halkımıza ulaştırılması adına bu etkinliğe  ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadık. Bu özel başarı  öyküsünde katkısı olan herkesi kutluyoruz.” Dedi.