Bülent Alper'den sivil toplum kuruluşlarına ziyaret

Bülent Alper'den sivil toplum kuruluşlarına ziyaret
Bülent Alper'den sivil toplum kuruluşlarına ziyaret

İyi Parti Yüreğir Belediye başkan adayı Diş Doktoru Bülent Alper, Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve Kozanlılar Derneği'ni ziyarette bulundu.

Her kesimden karşılık gören, Yüreğir Belediye başkan adayı Doktor Bülent Alper, seçim çalışmaları kapsamında, Kozanlılar Derneği ve Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ederek, onlarla istişarelerde bulundu. 

Dr. Alper, Adana'nın en nitelikli dernekleri arasında yer alan, iki derneği ziyaretinde yapmış olduğu açıklamalarında: 

“Biz geldiğimizde sosyal belediyeciliğin sadece çöp toplama ve yol yapmadan ibaret olmadığını göstereceğiz”

Bin yıllardır yaşamış olduğumuz Anadolu toprakları, onlarca etnik kültürü bünyesinde barındırmaktadır. Biz de bu kültür mozaiği içerisinde harmanlanmış bir insan olarak, inşallah, sizlerin vereceği desteklerle,Yüreğir Belediyesine Başkanlık vazifemiz için gittiğimizde, sosyal belediyeciliğin, sadece çöp toplamak, yol yapmak ve tutulamayacak sözlerden oluşmadığını göstereceğiz. Etnik kökeni ne olursa olsun, vatanımıza, bayrağımıza saygı duyan her vatandaşımızı kucaklayıp, onların kültürlerinin tanıtılıp, daha da yaygınlaşarak geliştirilmesi için gerekli  olan alt yapıyı sağlayacağız. Bu güzel ziyaretlerde bizleri ağırlayan,Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Beg ile değerli  yönetim kurulu üyelerine ve Kozanlılar Derneği Başkanı Sayın Ali Bahadır'a, yönetimine teşekkür ederiz." İfadelerini kullandı.