Koray Aydın, Dr. Bülent Alper'e destek için Adana'da

Koray Aydın, Dr. Bülent Alper'e destek için Adana'da
Koray Aydın, Dr. Bülent Alper'e destek için Adana'da

İyi Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İyi Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Bülent Alper'in seçim çalışmalarına destek vermek amacıyla Adana'ya geldi.

İYİ Parti TBMM Grup başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın seçim çalışmaları kapsamında Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper’in seçim koordinasyon merkezinde bir toplantı yaptı, Alper'in seçim koordinasyon merkezindeki toplantıya Koray Aydın'la birlikte İyi Parti Adana Milletvekili Bilal Bilici, İyi Parti kurucu üyesi Sertaç Durak, İyi Parti Sarıçam Belediye başkan adayı Yusuf Özer yer aldılar. 

Koray Aydın, Dr. Bülent Alper'in seçim koordinasyon merkezinde yapmış olduğu konuşmasında: “Siz Yüreğirlileri, sizin gibi Yüreğir'in bir evladı olan bu Diş Doktorumuz Bülent Alper'e teslim ediyoruz. Liyakatlı ekibiyle, 4 yıl önce başlatmış olduğu seçim çalışmasıyla, sizlerin sorunlarını dinleyen ve bu sorunların çözümleri için çalışmalar yapan bir kardeşiniz Bülent Alper'le değişimin kazananı Yüreğir olacak.” dedi.

İyi Parti TBMM Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili  Koray Aydın ,İyi Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Diş Hekimi Bülent Alper ve İyi Partili ekip Yüreğir'de, Kozanlılar Derneği ve Türkistanlılar Derneği"ni ziyarette bulunarak istişarelerde bulundular.