Adana Demirspor Yatırımlar A.Ş resmen açıklandı

Adana Demirspor Yatırımlar A.Ş resmen açıklandı
Adana Demirspor Yatırımlar A.Ş resmen açıklandı

 

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak genel kuruldan alınan yetkiyle Adana Demirspor yatırımlar A.Ş'nin kurulduğunu ve işin resmileştiğini açıkladı.

Başkan Murat Sancak'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

Çok değerli ADANADEMİRSPOR TARAFTARI genel kurulda verdiğiniz yetkiyle,ADANADEMİRSPOR YATIRIMLAR A.Ş olarak,şirketleştik ve borsaya açma işlemleri hızla sürüyor.gerçek anlamda halkın takımı olması için.kendi ayakları üzerine duran ve kimseye muhtaç etmeden..

Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı,belki bazıları üzülecek ama,hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım.gitmek yok yola devam süreç içerisinde yüzde 90 nını halka arzetmiş olacaz.şimdiden hazırlığınızı yapın hisse almak için.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Evet arkadaşlar bu şirketleşme bugüne denk geldi,konsantrasyonumuzu bozmadan şampiyonluğa odaklanalım ve dua,sadaka,kurban kesmeye devam edelim

Bağımsız A.ş dernek yönetim kurulu ayrı şirket yönetim kurulu ayrı ve profesyonel bir şirket gibi yönetilecek.yönetimiyle icrasıyla,komisyonlarıyla.hayırlı olsun.

Yani kısacası artık ADANADEMİRSPOR A.Ş diye anılacak şu anki olan tüm borcu (benim tarafımdan) ödenmiş borçsuz bir şekilde ve en uygun borsa değeriyle halka açmış olacaz.

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

BAŞKAN: Murat Sancak

Başkan Vekilleri: Remzi Kar, Abdullah Sancak

Muhasip: Aytekin Aktaş

Basın Sözcüsü: Savaş Çokduygulu

Üyeler: Talat Şahin, Şentürk Çalık