Murat Sancak: 5 yıl içerisinde şampiyon olmak isteriz

Murat Sancak: 5 yıl içerisinde şampiyon olmak isteriz
Murat Sancak: 5 yıl içerisinde şampiyon olmak isteriz

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği öğrencileri Berk Buğdacı, Mehmet Eroğlu ve Ege Dikbıyık tarafından düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Moderatörlüğünü 24+4 Psikolojik Danışmanlığın Kurucusu olan Psikolog Hatice Ertuğrul üniversite öğrencilerine yaşam hayatındaki psikolojik zorlukları anlattıktan sonra başkan Murat Sancak ile birlikte öğrenciler eşliğinde sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.

Murat Sancak’ın katıldığı söyleşi öncesinde Moderatör Psikolog Hatice Ertuğrul, öğrencilerin psikolojiye dair sorularını yanıtladı. Neşeli ve akıcı bir şekilde yaklaşık 2 saat süren buluşmada başkan Sancak’ın samimi cevapları öğrenciler tarafından zaman zaman alkışlarla kesildi.

Murat Sancak Üniversite (1).jpeg

SANCAK, ‘’5 SENE İÇERİSİNDE ŞAMPİYON OLMAK İSTERİZ’’

Başkanlık hayatını ve başarı hikayelerinden kesitler anlatan başkan Sancak’ın 5 sene içerisinde kendinizi nerede görüyorsunuz sorusuna verdiği cevap büyük alkış aldı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 5 sene içerisinde en büyük isteğim tabiî ki Allah’ta izin verirse ‘Süper Lig Şampiyonu’ olmak isteriz cevabi salonda büyük alkış aldı. Fakat çokta kolay değil, meşakkatli bir iş ama sorduğunuz için söylüyorum. İnşallah oluruz şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda katılımcılarla tek tek fotoğraf çektiren Murat Sancak ve moderatör Hatice Ertuğrul’a çiçek takdim edildi. Etkinliğe Adana Demirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Esra Özülkü’de izleyici olarak katıldı.

Murat Sancak Üniversite (2).jpeg