Murat Sancak: Nankörlük yapmam, Samet hocam ile devam edeceğiz

Murat Sancak: Nankörlük yapmam, Samet hocam ile devam edeceğiz
Murat Sancak: Nankörlük yapmam, Samet hocam ile devam edeceğiz

"Adana Demirspor kulübü Başkanı Murat Sancak taraftarın evlerine çekilmesini istedi ve şampiyonluğu tüm annelere hediye ettiklerini söyledi.

Başkan Murat Sancak nankörlük yapmayacaklarını ve Samet hoca ile süper ligde devam etmek istediklerini söyleyerek şöyle konuştu:

Allah bize nasip etti. Benim başkanlığımda çıktı. Ben daha ne isteyeyim. Güzel bir yıl geçirdik. Son 10 hafta çok gerideydik. Taraftarımız pandemi sürecine dikkat etsin. Bir kişinin ölmesi şampiyonluğu gölgeler. Herkes evlerine dağılsın. Bu inanç meselesidir. Allah nasip etmese olmaz. Önce sabır edeceksin, isteyeceksin, gereğini yapacaksın. Allah sabır edenlerle beraberdir. Öncelikle şehit annelerine hediye ediyorum, kadınlarımıza hediye ediyorum. Cennet anaların ayaklarının altındadır. Analarımızı sevelim, onların kıymetlerini bilelim. Söz verdik, taraftarlar dışarı çıkmasın, biz sokaklarda gezebildiğimiz kadar gezeceğiz, kimse dışarı çıkmasın, bizi evlerinden alkışlasınlar. Ben nankörlük yapamam, Samet hocam ile devam etmek isterim. Kendisi devam etmek istemezse o ayrı bir şey. Giresunspor'u da şampiyonluğundan dolayı tebrik ederim. Play offa kalanlara da başarılar dilerim" dedi.