Murat Sancak Adana Medyasıyla buluştu Demirspor'un hedeflerini anlattı

Murat Sancak Adana Medyasıyla buluştu Demirspor'un hedeflerini anlattı
Murat Sancak Adana Medyasıyla buluştu Demirspor'un hedeflerini anlattı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Başkanı Murat Sancak, Adana spor medyası ile bir araya gelerek düzenlediği sohbet toplantısında son gelişmeler hakkında konuştu. Sohbet toplantısına Adana Demirspor Basın Sözcüsü Savaş Çokduygulu ve Sportif Direktör Gökhan Göktürk de katıldı.

muratsancak2.jpg
ÖENMLİ OLAN GALİP GELMİŞ OLMAMIZ
Geride kalan Trabzonspor maçıyla ilgili knuşan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, “Trabzon maçını kazandık ve maç seyir keyfi açısından güzel bir maçtı. Belhanda’nın pozisyonunda orta hakemin hatasının olduğunu düşünmüyorum. Yan hakemin uyarısıyla böylesi bir karar verdi zaten. Sonuçta orada düdüğü çalmasa; o pozisyondan da ‘VAR’dan dönse ya da dönmese daha iyi olurdu ama sağlık olsun ne diyelim. Önemli olan bu maçtan galip gelebilmekti; kazandığımız için de mutluyum. İnşallah bundan sonra bu hatalar tekrarlanmaz.” Dedi.

SUAEREZ, CAVANİ, HULK
Eğer o dönem Balotelli takımdan erken ayrılsaydı; transfer listemizde Hulk, Luis Suarez, Cavani ve Alexandre Pato, Fredrik Gulbrandsen de vardı. Bu isimlerle görüşme halindeydik, ancak Mario bizi o kadar çok oyaladı ki, hiç kimseyle görüşemedik
KADROMUZ GAYET İYİ
Öyle oldu ama Mario’nun gitmesi de bize çok fazla bir şey kaybettirmedi. Çok iyi PR yaptı. Zaten burada misyonunu tamamladı. Ayrıca Dzyuba ve Goldbransen geldi. Şu anda kadromuz da oldukça iyi. Trabzonspor maçında gördünüz; sahaya santraforsuz çıktık. Balotelli'nin transfer olduğu İsviçre ekibi Sion'da da sorunlar yaşanıyor. Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion'da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok
HEDEFİMİZ İLK 5 VE AVRUPA
“Adana Demirspor, Süper Lig’in en iyi ve güzel futbol oynayan takımlarından biri ama ne yazık ki, Hatayspor maçında güzel oynamadık. Geçen sezon hedefimizi ‘ilk 5’ ve Allah nasip ederse de Avrupa’ dedik. Yine aynı hedefin peşindeyiz ama her şey nasip. Eğer Allah nasip etmezse hiçbir şey olmaz. Nasip ederse de hiç kimse de engelleyemez.

SON NEFESİME KADAR ADANA DEMİRSPOR’A SAHİP ÇIKARIM
Ayrıca Adana Demirspor benim bir evladım. Hiç kimse sahip çıkmasa dahi son nefesime kadar bu takıma sahip çıkacağım. Amacım; kendi ayakları üzerinde duran bir kulüp yapısı oluşturmak. Borsa çalışmalarımız sürüyor.
Adana Demirspor, benim için vazgeçilmez bir değer. En fanatik Adana Demirspor taraftarından en az 100 kat daha fanatiğim. Bu takıma yaptıklarımı Türkiye’de ve bu dünyada yapacak bir başkası var mı?
MONTELLA ÇOK BEYEFENDİ VE SEVECEN BİRİ
Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella; çok kaliteli, beyefendi ve sevecen bir insan. Gençlere değer verip, onlara yatırım yapan bir teknik adam. Onunla yola devam etmek istiyoruz” ifadesini kullanarak, İtalyan teknik adama da mesaj gönderdi..
İŞ ADAMLARI SAHİP ÇIKSIN
Buradan iş adamlarına seslenmek istiyorum. Anadolu takımlarını yerelde iş adamları tarafından desteklenmesi gerekir. Forma alsınlar, kombine alıp çalışanlarına dağıtsınlar. Loca alsınlar. Tüm Anadolu takımları için bu geçerli. Takımlarına destek versinler. Ekibin Süper Ligde kalması, Avrupa’ya gitmesi kente fayda sağlar.
Dün sabah itibariyle satılan forma sayısı 20 bin 300 adet.. Bu da 2.5 milyon liralık bir gelir anlamına geliyor. Yapılan yatırım ve harcamalar dikkate alındığında pek de önemli bir gelir sayılmaz.
İş adamları hiç destek vermiyorlar. Sıfır destek.. İstemiyorum Örneğin sadece Balotelli ile yapılan reklam için 50 milyon verseniz yapamazsınız. Sonuçta burada yaşayan sizsiniz ve kazanan da siz olursunuz.
HERKESİN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMASI LAZIM
Doğruları söylemeye devam edeceğim. Adana Demirspor’un hakkını sonuna kadar savunacağım ama bu şehrin, bu şehirdeki işadamlarının da bu takıma sahip çıkması; elini taşın altına koyması lazım.
ADANA’DA VOLEYBOL VE KADINLAR FUTBOL TAKIMI İLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ
Bu sezon ‘Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek olan Çukurova Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile işbirliği yaptık. Yine aynı şekilde ‘Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde yer alan Adana İdmanyurdu takımıyla da işbirliği yapacağız.